Despre noi

Vă invităm să petreceți câteva zile în Pensiunea Casa Roza, alegând intimitatea unei camere cu vedere superbă asupra munților și veți constata o senzație de confort tandru si de bun gust în spațiile interioare, iar amintirea zilelor petrecute aici vă vor face să reveniți.

Acasă este locul unde oricând ești primit cu drag.

Robert Frost

Toate camerele noastre sunt ideale pentru sejururi de relaxare, pentru escapade romantice sau în familie. Ele pot găzduii în condiții excelente participanții sosiți la întâlniri profesionale sau de afaceri. Pentru decorarea lor au fost atent selecționate unele dintre cele mai rafinate ornamente și piese de mobilier, ce inspiră eleganță păstrând totodată și o nuanță clasică. Casa Roza vă va crea cu desăvârșire o atmosfera îmbietoare de relaxare.

De ce pensiunea Casa Roza?

”Pentru că fie că sunteți într-un voiaj de afaceri sau într-un voiaj leisure, fie că aveti o conferință sau un eveniment privat, ne propunem să găsiți în noi răspunsul la toate dorințele și nevoile dvs. și chiar mai mult.

Pentru că avem un adânc respect pentru ospitalitate, pentru că prețuim oamenii, pentru că cinstim arta culinara. Pentru acestea și pentru multe altele, vă rugam, dragi oaspeți, veniți și lăsați-vă în grija Casa Roza!”

Rozalia Nagy, manager